Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد کاظم زاده عطوفی روانشناس بالینی، در مورد همه گیری کرونا، گفت: کرونا، ویروس خودآگاهی و شناخت نقاط ضعف و قوت است و باعث شد هر کس متوجه شود چقدر توانایی مدیریت بحران را دارد و همه افراد ملزم می‌شوند مهارت‌هایی را کسب کنند که در حوزه سلامت روان مطرح شده است و جامعه باید با سلامت روان واکسیناسیون شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدکاظم ملکوتی روانپزشک و عضو هیئت مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، گفت: از مجموعه حوزه بهداشت، به موضوع بهداشت روان خیلی پرداخته نشده است و منظور از سرمایه گذاری که در شعار امسال است، سرمایه گذاری مالی، فرهنگی، آموزشی و اهمیت دادن به سلامت روان است.

وی در رابطه آثار کرونا بر سلامت روان، متذکر شد: وظیفه ما این است تا به نظر مسئولان برسانیم که هماهنگی زیادی باید بین دستگاه‌ها وجود داشته باشد که بتوانیم سلامت روان جامعه را مدیریت کنیم. راه زیادی در پیش داریم تا به جایگاه اصلی در این زمینه برسیم.

در ادامه سیدوحید شریعت روانپزشک و رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، با بیان این مطلب که مسئولیت ارتقا سلامت روان یک نگاه عمومی است، گفت: برای اولین بار سلامت جز شعارهای سیاستگذاران قرار گرفته و اتفاق خوبی بوده است.

وی اظهار امیدواری کرد: سلامت روان هم جز شعارها قرار بگیرد و مسئولین با تغییر نگرش، به سلامت روان به عنوان نیاز و اولویت نگاه کنند، تا نگرش مردم هم تغییر کند. همچنین تأکید کرد که این موضوع نیازمند آموزش است.

در ادامه جعفر بوالهری استاد روانپزشکی و رئیس سابق دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، گفت: طرح تحول سلامت، سرویس‌های کمی را به سلامت روان داده و تصمیم گیری های مقطعی و بدون کارآیی می‌تواند مشکل را وسعت دهد.

وی خاطر نشان کرد: مسئولین برای بودجه بندی درمان، پیشگیری و سلامت روان و ارائه خدمات در روستاها و حتی پیشگیری از خودکشی باید با صاحبنظران سلامت روان مشورت کنند تا با سرمایه گذاری مناسب، سلامت روان در دسترس همه قرار گیرد.

بوالهری گفت: تا سرمایه‌هایمان را برای سلامت و سلامت روان هزینه نکنیم بعید است پیشرفت خوبی در این زمینه داشته باشیم و می‌بایست بیشتر به سمت ارائه خدمات مجازی برویم.

علی اصغر اصغرنژاد فرید استاد روانشناسی، اشاره کرد: کارها باید اصولی و علمی باشد و نقش عوامل انسانی با کمک افراد متخصص در حوزه سلامت روان مدیریت گردد و مسائل مربوط به سلامت روان ریشه یابی شود.

شهربانو قهاری استاد روانشناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نیز در مورد اینکه ملت ما یک ملت هیجانی است صحبت کرد و گفت: باید به افراد آموزش داده شود تا ذهن خردمند را تقویت کرده و با افراد متخصص مشورت کنند.

وی افزود: دوراندیشی یکی از نشانه‌های ذهن خردمند و کلید رهبری است که می‌تواند باعث شود بین ذهن هیجانی، ذهن خردمند و ذهن منطقی بالانس ایجاد شود و از هیجانات غیرمنطقی بکاهد.

مجتبی حبیبی استاد روانشناسی، گفت: مردم باید آموزش ببینند تا همانطور که به امور رفاهی زندگی خود اهمیت می‌دهند، به سلامت روان خودشان نیز توجه کنند و برای حل مشکلات به متخصص مراجعه نمایند.

فاطمه شیرزاد روانپزشک، اظهار داشت: کرونا یک تهدید بود و افراد وقتی با تهدید مواجه می‌شوند و نتوانند به صورت مسئله محور مشکل خود را حل کنند، می‌توانند با معنویت استرس‌هایشان را کم کنند. در این روزهایی که با مشکل کرونا مواجه هستیم معنویت بعد اجتماعی پیدا کرده و مسئولیت پذیری افراد به حفظ سلامتی دیگران گره خورده و حفظ جان دیگران به وسیله محافظت شخصی برایشان هدف مقدسی شده است و اگر گاهی می‌بینیم که معنویت دچار چالش شده به خاطر این است که به صورت علمی به آن پرداخته نشده است و باید آموزش لازم در دسترس قرار گیرد.

کد خبر 5047780

منبع: مهر

کلیدواژه: سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران روانشناسی ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری علیرضا زالی آمار کرونا تغذیه واکسن آنفلوانزا اپتومتری کووید 19 سازمان بیمه سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سلامت روان سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود

نماینده ولی فقیه در سپاه استان تهران با بیان اینکه هدف هفته عقیدتی سیاسی آشنایی جامعه با آثار شهید مطهری است گفت: ۲۰۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی سیاسی با محوریت آشنایی جامعه با افکار و عقاید ارزشمند شهید مطهری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام علی معبودی امروز - شنبه هشتم اردیبهشت- در نشست خبری گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی و مقام معلم در جمع اصحاب رسانه که در سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران برگزار شد با اشاره به تقارن روز معلم و هفته عقیدتی سیاسی اظهار کرد: پایه‌های اصلی تفکر بسیج، سپاه و نیروهای مسلح مسائل اعتقادی است لذا ارتباط دائمی و مستمر پاسداران و بسیجیان با افکار شهید مطهری در اثبات افکار نیروهای مسلح در مسائل اعتقادی و اخلاقی کمک‌رسان خواهد بود.

وی افزود: بیشتر جامعه به ویژه جامعه هدف با آثار و افکار شهید مطهری آشنایی دارند و اگر پاسداران، بسیجیان و همه جامعه با افکار شهید مطهری هر چه بیشتر آشنایی پیدا کنند یقیناً در مسیر پاسداری از دستاوردهای انقلاب بهتر و محکم تر حرکت خواهند کرد.

حجت الاسلام معبودی خاطرنشان کرد: همه ما در زندگی نیازمند الگوهای مناسبی هستیم و شهید مطهری آن الگویی است که می تواند ما را از نظر فکری، اعتقادی، رفتاری و علمی تامین بکند یعنی پاسداران، عالمان ربانی عالمان عامل عالمان آگاه با الگو گیری از جملات و رهنمودهای شهید مطهری به انقلاب خدمت کنند.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران گفت: از هفتم تا ۱۲ اردیبهشت به‌عنوان هفته عقیدتی سیاسی نام‌گذاری شده که برنامه‌های متنوعی با موضوع "شهید مطهری، خودسازی و تمدن سازی"، "شهید مطهری، تعلیم و تربیت و حقوق زنان"، شهید مطهری، مکتب انقلاب و بسیج"، شهید مطهری، عترت، قرآن و ولایت، "شهید مطهری، شهدا و ولایتمداری" و "شهید مطهری، معنویت، مهدویت و قدس شریف" برگزار خواهد شد.

وی افزود: روز اول به عنوان شهید مطهری خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است که در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند همه ما نیاز به خودسازی جامعه پردازی و تمدن سازی داریم، روز دوم شهید مطهری تعلیم و تربیت منزلت و حقوق زنان، هم بحث تعلیم خیلی مهم است هم تربیت و هم منزلت حقوق زنان به نظر می رسد تنها دینی که به صورت کامل و جامع از حقوق زنان دفاع کرده اسلام است.

حجت الاسلام معبودی بیان داشت: روز سوم به عنوان شهید مطهری مکتب انقلاب و بسیج است البته مکتبی که برگرفته از مکتب ناب اسلام است اما بیان اجزای و عناصر این مکتب می تواند آنرا تقویت کند و نیاز است با نگاه به اندیشه شهید مطهری در این جهت حرکت کنیم، روز چهارم عنوان شهید مطهری پژوهش و تولید علم است که باز تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم همین مقوله ی پژوهش و تولید علم است.

وی افزود: روز پنجم به عنوان شهید مطهری قرآن عترت و ولایت است شهید مطهری شاگرد قرآن و عترت بودند و اگر در آثار او این عظمت دیده می شود به برکت قرآن و اهل بیت است، روز ششم شهید مطهری شهدا و ولایت مداری است فرهنگ شهید و شهادت یکی از نکاتی است که به درستی در آثار شهید مطهری بیان شده شهید مطهری میگوید در این عالم هر کسی مدیون کسی است جز شهید، شهید کسی است که همه مدیون آنها هستند، روز هفتم شهید مطهری معنویت، مهدویت و قدس شریف است شهید مطهری می گوید گم شده بشر امروز اقتصاد نیست بلکه معنویت به معنای صحیحش است و اگر معنویت مردم از بحران معنویت نجات پیدا کنند از همه بحرانها نجات پیدا خواهند کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 748489

دیگر خبرها

  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • ۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها